torsdag den 31. maj 2012

Torsdags tip: Neglens form



Der er egentlig ingen guideline for hvordan en negl skal se ud - dog er der mange der har fået opfattelsen af at en firkantet negl er stærkere end en negl der har sin naturlige runding i forhold til neglens smil.

Det er et spørgsmål om neglens naturlige udseende, så hvis dine negle er forholdsvis ovale ved neglebåndene, kan firkantede tipper sikkert passe utroligt godt, og det samme gælder, at har neglebåndene en fin runding vil det meget vel se naturligt ud med afrundede tipper, så der ligesom opstår symmetri i neglen.

Alt i alt, handler dette mest om smag og behag.

onsdag den 30. maj 2012

Neglelak-projekt

Undskyld det dårlige billede

Jeg er igang med at komme alle mine lakker på swatches. Jeg synes det er super smart, men det er noget af et arbejde. Det tager lang tid, men jeg skal nok vise jer resultatet når jeg er færdig.

Samtidig har jeg været igang med at rydde op i lakkerne - så alle lakker der er klumpede, tørre eller andet, der gør at jeg ikke bruger dem; ja, de ryger ud.

Sally Hansen - Petite Pink


For noget tid siden modtog jeg disse lakker, en super sød lyserød lak fra Sally Hansen og topcoaten Seche Vite. Jeg må indrømme, at jeg er virkelig imponeret over topcoaten og tror faktisk ikke jeg har brugt andre siden jeg modtog den.

Petite Pink er en af farverne i SH's serie 'Hard as Nails Xtreme Wear'. Jeg synes faktisk de holder hvad de lover, når de siger at den gør neglene hårdere. Jeg kan klart mærke forskel på denne og andre lakker - og det er måske også derfor det er en af mine favorit lakker. Dog er den ikke super dækkene, og neglene skal have 3-4 lag for at blive ensfarvet. 

søndag den 27. maj 2012

20% hos Cherry Culture!


Der er fra d. 22. til den 28. maj 20% hos Cherry Culture! Så husk i morgen er sidste chance! Alt du skal gøre er at bruge koden MDS12 - og så vil de 20% blive fratrukket ved kassen. Lækkert ikke? 

Skal du have noget derinde fra?

fredag den 25. maj 2012

Gelenegle


Jeg har fået lavet gele negle idag - hvor jeg ville bruge de pulvere jeg, for noget tid siden, lavede et indlæg om (link). Jeg må dog indrømme, at jeg synes det var ret besværligt at arbejde med; forhåbentlig er det nemmere at arbejde med, når man laver det på andre.

Det er første gang jeg prøver at bruge klare tipper - og jeg synes faktisk at jeg har fået lavet en god glidende overgang på de fleste af neglene, så man ikke kan se tippen. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg prøver at bruge klare tipper - det giver nogle helt andre muligheder.

torsdag den 24. maj 2012

Torsdags tip: Hvordan du kan file og forme dine negle


Her får du et par tips der gør forskellen mellem om dine negle ser smukke og attraktive ud eller bare er kedelige og ødelagte.

Når du filer neglens kanter, bør du undgå at file i den lyserøde del af neglen, da du risikerer at gøre at øge risikoen for at dine negle knækker. Når du filer skal du undgå at file fra side til side, men derimod fra ydersiden ind mod midten og gerne så du former neglen i forhold til neglens naturlige form.

Valg af fil
Undgå metalfile da de mange gange er alt grove og hårde, så neglene nærmest bliver flænsede, der hvor du har været i gang med at file. Ikke sagt at det ikke kan lade sig gøre med en metalfil, men risikoen for at ødelægge neglens form er stor. 

Der findes i dag mange forskellige former på filene, så valg af fil afhænger også af hvad man selv bedst kan lide at arbejde med. For nogle er en tynd fil det bedste, andre fortrækker en banan-formet eller en firkantet fil. Det drejer sig ikke om filens form, men i højere grad om hvor grov filen er. Jo lavere Grit, jo grovere er filen, men til ganske almindeligt brug er en fil i grit 180 helt perfekt, og med en fil der har grit 100/180 kan langt det meste arbejde udføres. Men ellers så mærk dig frem, så du finder en fil du synes lever op til dine krav.

mandag den 21. maj 2012

Neglelaks-tag

Jeg ELSKER tags! Jeg elsker at svare på spørgsmål og når det omhandler min neglelakssamling så er det bare lidt sjovere. Så kunne jeg ellers stå og kigge på mine neglelakshylder og så skulle der vælges eller vrages. Dette tag er med 10 spørgsmål og jeg synes egentlig ikke at der er nogen grund til at vente længere! :-)

1) Favoritmærke?
Puha, den er svær, men jeg må nok sige Wet n Wild. ELF ligger på en tæt andenplads, men Wet n Wild har bare et lidt "sjovere" udvalg, hvis man kan sige det sådan. Jeg er især vild med deres Fast Dry-linje. De skal godt nok have omkring 3 lag, men det gør mig ikke noget for det er en linje med glitterlakker osv, så jeg har ikke brugt dem som solide farver på neglene alligevel. Så vidt jeg husker, så kan de vist nok købes i Føtex eller Bilka, for 40 kr. Her er fire af mine yndlingsfarver fra Wet n Wild;

Gray's Anatomy || Silvivor || Buffy the Violet Slayer || Party of Five Glitter (amazing!)

2) Glitter eller ej?
Glitter! Helt klart. Hvis jeg bare har smidt én farve på neglene så keder det mig som regel allerede dagen efter og den nemmeste måde at løse på det på, er ved at lægge lidt glitter ovenpå. Jeg har en del glitterlakker, men jeg har én som ligger på en klar førsteplads og det er;

China Glaze - Luxe & Lush
(Med glitterflager. Fra
Hunger Games-kollektion)

3) OPI, China Glaze eller Essie?
Den er meget simpel og lige til! Jeg har aldrig prøvet OPI eller Essie, så det må blive China Glaze!

4) Hvor tit skifter du neglelak?
Det gør jeg ca. hver anden eller hver tredje dag :-) På den måde får jeg også passet og plejet mine negle, da det er når jeg skifter neglelak, jeg nedfiler negle, ordner neglebånd osv. Det er altid dejligt med en manicure!

5) All-time yndlingsneglelak?
Jeg har altid elsket blå, især en lidt mørke himmelblå, så da denne neglelak landede i min samling, så var det kærlighed ved første blik;

China Glaze - Secret Periwinkle

6) Mørk eller lys?
Jeg elsker lyse farver og især pangfarver. Er kun til de lidt dystre farver hvis jeg tilføjer lidt glitter eller i vinterperioden.

7) Hvad har du på neglene lige nu?
Jeg har China Glaze - Stone Cold på. Det er en matte neglelak fra deres Hunger Games-kollektion. Men da det kedede mig lidt, så dryssede jeg lidt glitterstøv på ringfingrene og lavede en halvmåne-manicure med Stone Cold ovenpå. Det ser således ud - på forhånd undskyld for neglelak på fingrene etc, etc.;


8) Matte negle - in eller yt?
Hvad tror I selv, baseret på forrige billede? Jeg elsker matte negle. Jeg har kun Stone Cold (henover) af matte neglelakker, men så har jeg til gengæld en mat toplak fra ELF - og den er skøn og den er billig! Den kan købes for 13 kr, på eyeslipsface.dk;


9) Fransk manicure?
Nej, det siger mig ikke rigtig noget. Det gjorde da jeg var yngre, men nu er det bare ikke mig. Kun hvis jeg laver det med farve, men det sker kun en gang om året eller sådan noget.

10) Yndlingsfarve til årstiderne?
Det er vist nemmere at vise jer det, frem for at plapre løs (igenigen);

Forår; China Glaze - Agent Lavender || Sommer; La Femme - ?? (neon koral)
Efterår; China Glaze - Electrify || Vinter; W7 - Metallic Neptune (holografisk glitter)

Det var vist det. Jeg håber ikke det blev for langtrukkent! 
Hvis I laver dette tag, så smid endelig et link i kommentarerne. 
Jeg vil gerne se hvad I finder på. Lidt nysgerrig er man vel altid? 

Derfor vil jeg også spørge; 
Hvad har du på neglene lige nu? :-)

søndag den 20. maj 2012

NOTD: Flowers


Igår aftes gik jeg igang med at lave 'nye negle' igen.Som I kan se på billedet, er mine egne negle blevet rigtig korte - sådan går det når man begynder på nyt arbejde, hehe. Jeg regner derfor med at jeg på fredag vil få lavet mig nogle gele'negle. Jeg skal bare lige blive enig med mig selv om hvilken farve tip jeg skal have på.

Jeg har lavet blå blomster med en mørkeblå speciallak fra Konad. Planen var egentlig at jeg ville have alle neglene helt dækket, men det rakte min tålmodighed ikke lige til igår, hehe. Så derfor blev de til disse blomster.

Hvad synes du? :)


/ Christina

torsdag den 17. maj 2012

Torsdags Tip: Husk underlak


Er du træt af at dine negle bliver gule eller misfarvede, når du bruger neglelak?

Dette kan løses ved at anvende underlak. Underlakken øger holdbarheden og styrker neglene (afhængigt af hvilket mærke du bruger). Underlakken bruges også til at udglatte riller i neglene. Underlakken forhindrer at farvepigmentet fra den farvede lak trænger ned i naturneglen: Det er nemlig misfarvninger fra en farvet lak, der viser sig i form af gullighed på neglen.

tirsdag den 15. maj 2012

Powder Dusts


.. Denne gang er det dog ikke neglelakker (selvom det kunne det nu sagtens have været). Jeg har lige modtaget disse super flotte Powder Dusts, som er pulver man kan komme i sin gennemsigte gele og derved lave farver. Fx lave en bestemt farvet tipper, istedet for at lave den traditionelle hvide tip.

Jeg har købt 24 forskellige farver på ebay, hvor jeg fik dem til næsten ingen penge. Faktisk ville jeg gerne bare have et par stykker; men det var faktisk billigere at købe alle disse. Jeg er helt vild med mange af farverne, og jeg glæder mig til at skulle igang med at lege med det på fredag, hvor en veninde kommer og er 'forsøgskanin' - og jeg skal nok lave et indlæg med resultatet!

Man kan også godt bruge disse pulvere med almindelig klar lak, men det må jeg indrømme at jeg ikke har prøvet. Men jeg tænker at det må fungere på samme måde.

Har du prøvet at bruge det? - Hvad synes du?

New In: La Femme-sommerlakker

Jeg kom i weekenden hjem fra en uges wellness-ferie i Silkeborg (lækker ferie, FYI!). Man kan ikke tage på ferie uden at shoppe og lidt blev det da også til. Bl.a. disse tre La Femme-lakker. Jeg har længe snakket om nogle neon-neglelakker og da vi så shoppede rundt i Århus, var min mor så sød at købe disse 3 lakker til mig. TAK MOR! <3

Der er desværre ikke navn på disse lakker, så hvis I vil købe dem, så må I gå efter farven :-)
Og det er virkelig synd at hverken min iPhone eller mit HD-kamera kunne fange den "rigtige" farve på de to yderste!

Disse lakker fandt vi i Sparkz hvor prisen var 3 for 50 kr., så det var en dejlig overskuelig pris - selvom jeg ikke selv betalte ;-). Jeg har dog også set dem i Superbest i alverdens forskellige farver. De kan nok også findes på enten ebay.com eller amazon.co.uk.

Hvilke farver tiltrækker jer i sommertiden? :-)

torsdag den 10. maj 2012

Torsdags Tip: Sådan kommes neglelak på


Her er en lille hjælp til hvordan man kommer neglelak på:

1. Start med at rens neglen og sørg for at der ikke er rester af neglelak på neglene.
2. Påfør din Base Coat og lad den tørre. 
3. Placer en dråbe af neglelakken på neglen inde ved neglebåndet.
4. Neglelakken skal forsigtigt påføres rundt i kanten ved din neglebånd. Sørg for at der er et lille mellemrum mellem neglelakken og neglebåndet.
5. Tag penslen og påfør neglelakken i en lige linje ned på hele neglen.
6. Gå tilbage til udgangspunktet (punkt 3) og følg kurven i neglen.
7. Fortsæt ud på neglen, til hele linjen/siden er dækket.
8. Gør punkt 6 igen, bare ved den anden side af neglen.
9. Gør punkt 7 igen, bare ved den anden side af neglen.
10. Afslut evt. med en top coat.

fredag den 4. maj 2012

NOTD: Nude Now

Nu var det endnu engang på tide at få noget nyt på neglene. Jeg havde slidt mine hvide tipper (link) op, så de var blevet rigtig grimme - og det ville jeg ikke gå rundt med!

I går var jeg nede og hente denne neglelak. Jeg må indrømme, at det er min første af slagsen - men bestemt ikke den sidste! Jeg er virkelig vild med den. Den har en dejlig dækkeevne og så er børsten bare fantastisk!

Farven er 'Nude Nnow' fra Sally Hansens serie Complete Salon Manicure. Udover at den er dejlig at bruge, så er det også underlak, forstærker, vækstpleje, farve og overlak i en.

Undskyld det dårlige billede. Det er taget med iphone.
Nogle af jer der bruger lakker fra denne serie? Hvad synes I?

torsdag den 3. maj 2012

Torsdags Tip: Flossede negle?


Har du tørre, bløde og flossede negle? Så er Mavala Neglehærder simpelthen et vidundermiddel! Denne hærder forhindrer neglene i at spalte.

Anvendelse:
Hvis du har haft neglelak på, så fjern resterne. Smør neglehærderen på ligesom med almindelig neglelak. Hærderen trænger ned i neglen og binder lagene sammen. Bruges 1 gang om ugen i 4 uger - herefter hver 2. uge i cirka 4 uger og derefter engang om måneden.

Har du prøvet denne neglehærder? Hvad synes du?

onsdag den 2. maj 2012

NOTD: hvide tipper + stamping


Igår valgte jeg at der skulle ske noget nyt; nu havde jeg gået rundt med grønlige negle hele weekenden. Jeg besluttede mig for at prøve at lave hvide tipper, nu hvor mine negle er ved at være okay lange. Desværre blev det ikke helt som ønsket, da mine negle ikke er lige lange.

For lige at gøre lidt ekstra pyntede jeg begge ringefingre med noget mønster. Jeg har brugt en af mine stamping plader, og Louise har været så sød at låne mig nogle af de konad'lakker hun har. Jeg er vild med den her metallic'grønne farve!

Til at lave tipperne har jeg brugt wet'n'wilds French White Crème - og så har jeg brugt Konads speciallak 'Pop Green'.

Piggy Paint Neglelakker


Det her er da for lækkert! Piggy Paint er et naturligt og miljøvenligt neglelak. Det indeholder ikke kemikalier og acetone. Derudover er neglelakkerne allergivenlige, uden lugt og kan derfor trygt bruges til børn eller hvis du er gravid. Se mere her.


Hvis du har erfaringer med disse lakker, må du meget gerne skrive til mig (crsd1988@gmail.com).

tirsdag den 1. maj 2012

Sommerkollektionen fra Depend

Billedet er lånt her.


Disse nye lakker fra Depend kan købes i butikkerne fra uge 19; og jeg glæder mig! Jeg skal helt sikkert ned og have et par stykker.

Hvilke af disse farver synes du er skønne?