tirsdag den 31. juli 2012

SWATCH: A-England Iseult

Forleden fik jeg endelig nogle A-England lakker hjem. Det var i forbindelse med at deres hjemmeside havde udsalg (kan man vist kalde det). Så de var til halv pris, OG gratis fragt - det siger man jo ikk nej til. Jeg har længe villet have nogle af dem, men syntes bare de har været for dyre. Ikke fordi 85 kr er så meget for en lak købt i DK, men når man er vant til at de udenlandske priser er meget lavere så føler jeg det er dyrt.

Farven: Hedder Iseult. Er en superfin lyserrød shimmer. På deres hjemmeside beskriver de den "delicate romantic pink with opalscent pearly reflection", hvilket vist dækker meget godt.

Påføring og dækning: Påføringen er super nem. Penslen er nem at arbejde med, og konsistensen er rigtig fin. Lækken er ikke dækkende. På billederne har jeg brugt 3 lag. Og man kan stadig se igennem lakken. Men at den ikke er dækkende, gør den perfekt til "sandwiches" (lak-glimmer-lak)

Holdbarhed of aftagning: Indtil videre har den rent faktisk holdt til en HEL arbejdsdag - det er ret utroligt for mig. Den er ikke begyndt at "chippe" endnu, selvom jeg har pakket varer ud, gravet efter småpenge i kassen, vasket hænder utallige gange, bagt småkager og slået neglene mod alt muligt. Jeg vælger at lade lakken blive på en dag mere og er spændt på hvor godt den holder. Da jeg afprøvede lakken med 2 lag forleden, var den fantastisk nem at tage af - i betragning af den har så meget shimmer. Jeg oplever normalt at shimmeren sætter sig på fingerne. Men det hele kom af i ét strøg.

Alt i alt et fantastisk førstehåndsindtryk af dette for mig nye mærke. Så selvom lakken skulle være købt til fuld pris, så ville den være alle pengene værd.
Udover denne fine lyselak, har jeg også købt Tristam - den laver jeg swatch på senere på ugen





KH Lisa.

mandag den 30. juli 2012

31 Days challenge, Day 30, Inspired by a toturial

Næstsidste dag - er der allerede gået 30 dage siden vi begyndte? Det er ikke til at forstå.

Jeg har glædet mig meget til at lave dagens challenge. Det skulle naturligvis være noget jeg ikke har prøvet før, så jeg måtte igang med at kigge toturials igennem.
Jeg er før faldet over denne, men jeg synes det ligende noget værre griseri, så jeg havde ikke lige mod på det.
Til gengæld synes jeg det har en rigig fed effekt, så da jeg blev valgt til at lave dag 30, måtte jeg tage griseriet med og forsøge.

Jeg har brugt:
Pieces - Neon Peach
Essie - Matte about you
Sally Hansen - Black out

En tandstik
Og husk for guds skyld tape ;)

Jeg synes det var lidt svær at få lakken til at lave tråde, så man skal nok prøve sig lidt frem for at finde en lak der er rigtig god til det.

Jeg valgte at undlade topcoat, da jeg synes effekten blev super flot, når overfladen var ru. Desværre resulterede det i, at det ikke holdt så længe, men det var flot så længe det varede ;)



Nu vil jeg ud og nyde sommervejret, og få hovedet lidt væk fra lak-dampene.

Pas på jer selv

Mette

søndag den 29. juli 2012

31 Days Challenge, Day 29: Inspired by the Supernatural

Fra venstre: Mumie, heks, vampyr, Frankensteins monster & spøgelse.

Så er det mit sidste kreative indlæg i denne 31 dages udfordring.
Temaet er "inspireret af det overnaturlige". Jeg så et billede på Google engang med nogle der ligner disse (de er dog ikke helt ens, da mine ikke er ligeså flotte)! Jeg kan ikke huske hvad jeg fandt det under og det billede jeg har er uden vandmærke på.

Men anyway; det brugte jeg som inspiration og jeg synes faktisk de blev ret søde. Jeg tror helt sikkert at jeg skal prøve at lave disse igen til halloween! Det kunne jo ikke være mere passende :-)

Udover at bruge akrylmaling til selve detaljerne så har jeg brugt neglelakker som basefarver. Til mumien, vampyren og spøgelset brugte jeg L'Oréal Color Riche's Snow in Megeve (er det tydeligt at jeg er forelsket i denne hvide lak?).Til heksen brugte jeg H&M's Hunt Me Down og til sidst til Frankensteins monster brugte jeg Mavala's Pistachio fra deres forårskollektion kaldet Delicious.

Jeg håber I har nydt vores challenge! Den er dog ikke helt slut - vi mangler jo stadig den sidste, altså imorgen :-)

Nyd jeres søndag!

Knus, Carina

lørdag den 28. juli 2012

31 Days challenge, Day 28: Inspired by a flag

Dag 28 i vores challenge... nu nærmer enden sig :)

Dette er et planlagt indlæg, da jeg pt. sidder i... eeeeeej det kan i selv få lov at gætte.

Jeg havde meget svært ved at finde et flag jeg ville bruge. Tænkte først på at lave det ternede målflag, men det var blevet brugt i andre challenges har jeg set.

Jeg endte med dette design:

Efter billede var taget, opdagede jeg at jeg havde vendt stjernen forkert, men pyt - der er jo ingen der siger det skal være perfekt.. det er jo også bare inspireret af flaget ;)

Flaget er Fuengirolas byflag. Mine forældre bor i Fuengirola, og derfor er dagens challenge dedikeret til dem ;)

Jeg har brugt:

Essie - Lapis of Luxury
Essie - Blanc
Depend art liner i guld

Mange sommerhilsener
Mette


fredag den 27. juli 2012

31 Day Challenge, Day 27: Inspired by an Artwork

Hej alle sammen!

På forhånd undskyld for kvaliteten af dette indlæg. Der dukkede noget uventet op idag hvilket resulterede i at jeg først lige er kommet hjem (23:30).
Men jeg havde billedet til dagens Challenge på min telefon så tænkte at det skulle postes.

Dagens Challenge er at at drage inspiration fra kunst. Jeg har længe været fascineret af de "malerier" mange har lavet hvor man limer farvekridt på et lærred, varmer dem op med en føntørrer hvorefter farverne så smelter. Så jeg ikke i tvivl da jeg fik denne udfordring;


Grundfarven er en hvid fra L'Oréal Color Riche, kaldet Snow in Megeve. De andre farver er nogle unavngivede stribere som jeg købte i Netto engang!

Håber I kunne lide det!
Nu vil jeg gå gå i seng, så godnat folkens :-)

Knus, Carina

Posted fra min iPhone.

OPIs Sweet Heart & Princesses Rule!



Jeg vandt for noget tid siden en GiveAway, der indeholdte nogle OPI lakker. Jeg har været helt forelsket i farverne og idag fik jeg så nogle af dem prøvet.

Som grundfarve har jeg brugt OPIs 'sweet heart', som er en sød lyserød og er utrolig lys. Ovenpå den lyserøde lak, lagde jeg en lag 'Princesses Rule!', som er en lyserød/pink shimmer lak (som jeg allerede nu elsker). Og så sluttede jeg af med OPIs Rapidry Top Coat. 

Farve: Som grundfarve har jeg lagt OPIs 'sweet heart', som en en sød og utrolig lys lyserød. Openpå denne, har jeg et lag 'Princesses Rule!', som er en pink/lyserød shimmer.

Påføring og dækning: Jeg må indrømme, at jeg blev ret skuffet over påføringen og dækningen; om det er fordi det er mini lakkerne, skal jeg ikke kunne sige. Børsten i begge lakker er ikke noget at råbe hurra over, og det gjorde at lakken blev stribet. 'Sweet Heart' blev så stribet at jeg blev nødt til at give neglene 4 lag for at de var ensfarvet og uden striber - og disse 'lag' på neglene blev jeg nødt til at gøre tykkere end jeg normalt gør, for at mindske striberne. 
Derudover synes jeg at 'Princesses Rule!' var lidt bedre. Børsten var stadig dårlig, men den var meget nemmere at påføre. Det kan selvfølgelig være at det er fordi det er en shimmer'lak, og jeg derfor ikke har samme krav til dækkeevnen.

Holdbarhed og aftagning: Jeg er virkelig imponeret over holdbarheden på denne lak. Den har nu været på mine negle i en uges tid og er kun begyndt at falde af, fordi jeg har været lidt hård ved mine negle. Det vil jeg sige, er godt. Der er ikke ret mange lakker, jeg synes holder så godt. Aftagningen var også nem; jeg skulle bruge en del vatrundeller og det tog lidt tid, men det skyldes jo mere at jeg havde så mange lag neglelak på.

Plusser:
  • Farven er jo helt fantastisk!
  • Holdbarheden er god.

Minusser:
  • 'Sweet Heart' skal have alt for mange lag for at være pæn lagt.
  • Prisen. Hvis man selv ønsker at købe dette kit, så koster det 155kr (link)
  • Penslen - den er lille og hård.

Jeg synes farverne er så skønne, så selvom jeg synes det var en skuffelse at påføre dem, vil jeg helt sikkert bruge dem igen. Jeg synes at farverne overskygger alle de problemer jeg havde med at lægge dem. 


Hvad er dine erfaringer med disse lakker?

torsdag den 26. juli 2012

31 Days Challenge, day 26: Inspired by a Pattern

Som overskriften siger - inspireret af et mønster. Så ikke så meget tekst idag, . Bare en masse billeder.

Jeg har brugt: Revlon - lunar
                     Essie - Blue Rhapsody
                     Bundlemonster plade - BM-322





KH Lisa

onsdag den 25. juli 2012

31 Days Challenge, Day 25: Inspired by Fashion


Da jeg fik denne challenge, var jeg ikke i tvivl: Jeg ville dedikere dette indlæg til mine sorte leggings! Den sorte farve jeg brugte er H&M's "Manhunter". Basecoat'en er Mavala's "Super Base" og topcoat'en Seche Vite "Dry Fast Top Coat".

Håber I får en dejlig dag!
Knus, Carina :-)

Ps. Her er mit "rigtige" indlæg:

Venstre: Louboutin-stilletter. Højre: Louboutin-negle.

Den eneste farve jeg mangler at nævne er vist den røde lak og det er L'Oréals Color Riche "401 Rouge Pin Up".
Disse negle var ikke helt ubesværlige at lave, og det grissede da også lidt. Det kan nok ses med den lidt røde farve som ramte ved siden af. Fjernede det jeg kunne, men turde ikke gå for tæt på med neglelaksfjerneren af frygt for at det ville opløse resten af den røde lak.

Disse negle er sjove og det er meget fedt at rende rundt med sorte negle som har et lille ekstra twist!

Er det noget for dig?

Igen; ha' en god dag!
Knus Carina :-)

tirsdag den 24. juli 2012

31 Days Challenge, day 24: Inspired by a Book

Jeg har haft en idé til denne challenge, lige fra da jeg fik af vide at det var mig der skulle lave den. Så igår gik jeg igang; men puha, hvor jeg synes det var svært. Det blev slet slet ikke som jeg ville have. I skal selvfølgelig se det færdige resultat (også selvom jeg ikke er tilfreds med det). Jeg undskylder, at jeg ikke har fjernet det overskydende neglelak - det kom jeg selvfølgelig først i tanke om, da jeg var igang med at redigere billederne.


Jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville lave neglene inspireret af Twilight. Jeg elsker simpelthen den saga, så derfor skulle den selvfølgelig bruges. Jeg valgte dog at tage udgangspunkt i den første bog.

Jeg prøvede derfor først at lave vampyrtænder på neglene, da jeg tænkte at det var det der jo mest kendetegner bogen. Jeg lavede en sort baggrund, og prøvede så at lave vampyrtænder og blod. For at give lidt effekt, duppede jeg en mørk rød på det sorte (men det kunne man desværre ikke se).
Neglelakker jeg har brugt:
Baggrund: black crème (wet'n'wild)
Tænderne: french white crème (wet'n'wild)
Blod: ukendt rød med glimmer

Men da jeg havde lavet tænderne, synes jeg ikke rigtig det var godt til til Twilight bøgerne. Jeg gik derfor igang med en anden idé.

.. "and so the lion fell in love with the lamb" - "what a stupid lamb" - "what a sick, masochistic lion". Disse replikker er dem, som de fleste kender og kan huske fra både filmen og bogen. 


Sådan kom neglene til at se ud bagefter, og hold da op hvor er mit lam blevet grimt. Jeg ved faktisk slet ikke helt hvad det ligner. Det ville slet ikke som jeg ville, øvøv! Men til gengæld synes jeg min løve er blevet ret sød, desværre er den bare tværet lidt ud. Men jeg tænker at jeg godt kunne finde på at få den på mine egne negle engang.


Neglelakker jeg har brugt:
Baggrunden: Pacific (Hot MakeUp)
Lammets ben: black crème (wet'n'wild)
Lammets krop: french white crème (wet'n'wild)
Lammets mund/næse:
Lammets øjne: black crème (wet'n'wild)


Neglelakker jeg har brugt:
Baggrunden: Pacific (Hot MakeUp)
Løvens manke: Chocolate (ELF)
Løvens ansigt og øre: Nude (ELF)
Løvens øjne: Black crème og french white crème (wet'n'wild)
Løvens næse: Chocolate (ELF)


/ Christina

mandag den 23. juli 2012

Party Nails..

Her er lige lidt billeder af weekendens negle.
Syntes selv det blev ret vellkykket. Er i hvertfald tilfreds! Men det holdte ikk særlig længe desværre. Kun nogle timer, da tommelfingrene aldrig blev helt tørre. På ringfingeren har jeg lavet en layering af 2 lakker, som jeg skiftevis har kommet på 2 lag af hver farve. Se farve nedenunder.

Jeg har brugt:
                    - Essie - Blanc (som base under pink og på langerfingeren)
                    - Essie - Lights (neon pink)
                    - Depend (til det sorte stamping)
                    - H&M - Zoo (layering på ringfingeren)
                    - Kleancolor - Mr Right (Layering på ringfingeren)
                    - Bundlemonster plade nr BM-319



KH Lisa

31 Days Challenge, day 23: Inspired by a Movie

Et spændende design idag. Udfordringen idag er, en mani inspireret af en film. Jeg vil selvfølelig lade mig inspirere af min yndlingsfilm, men siden jeg har virkelig mange yndlingsfilm, har jeg været nødt til at se ud fra om det var muligt for mig at designe neglen.
Jeg har valg et design som er inspireret af filmen Inception. Manden bag filmen, Christopher Nolan er også ham som står for de nye Batman film. Så han er oppe i tiden, med premieren på den 3. Batman film.
Inception er en film, som hovedsagelig foregår i een lang drøm. Drømmene foregår i labyrinther, og på selve DVD skiven er der afbildet et flot labyrinth. Se billede længere nede i indlægget. 
Hvis du ikke kender filmen, så se traileren her. Men jeg kan fortælle at er utrolig spændende. Da jeg så den i biffen sad jeg helt ude på kanten af sædet. Der var ikke meget tilbage af mine negle (de var bidt i småstumper). Og jeg havde en total sær fornemmelse i kroppen af spændthed. Nærmest en bobbel i maven. (ja det er sært?!) Udover at filmen er sindsyg god, så er soundtracket helt fantastisk! Hvis du har set nogle af de nye Batman film, så har du en idé om hvad jeg mener. Når ja, fik jeg nævnt at hovedrollen bliver spillet af Leonardo DiCaprio?

Jeg lavet en gradient manicure som baggrund. Og labyrinthet er tegnet med en tus.
Jeg har brugt: Revlon - Lunar (sort base)
                     Essie - Blanc (hvid til gradient)
                     Essie - Whos the Boss (grå til gradient)









 Hvilken film ville du lave et design af?
KH Lisa





søndag den 22. juli 2012

31 Days Challenge, day 21: Inspired by a Color

UNDSKYLD! Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har offentliggjort dette indlæg. Men nu får I det!

Dagens tema i challengen er 'farve' - og jeg har længe spekuleret på, hvad jeg skulle lave her. Umiddelbart var det  første jeg tænkte på gul og sommer. Jeg synes den danske sommer mangler den gule sol! Så derfor besluttede jeg mig for, at neglene skulle bære præg af solen.


Farverne jeg har brugt:
Baggrunden
- Depend nr. 246
- Depend nr. 132

Solen
- Sunshine Pop fra China Glaze.

/ Christina

31 Days challenge, Day 22: Inspired by a song

Min allerførste inspired by... challenge - det har jeg glædet mig til.

 Det gav mig mulighed for at hylde den største af dem alle - The King of Pop, Michael Jackson.

Jeg har altid været stor MJ fan. Det startede da min 7 år ældre storebror begyndte at lytte til hans musik - hold da op, jeg var betaget med det samme (det var dengang han stadig var sort ;))
Jeg har været så heldig at jeg har oplevet ham 1 gang i mit liv. Det var i 1997 i Parken i København, og det var en oplevelse jeg aldrig glemmer - once in a lifetime :D


Men nu til det der har med neglene at gøre ;)
Udfordringen hedder, inspireret af en sang. Der er godt nok mange fantastiske sange at vælge imellem,  og det var nok det sværeste.

Jeg har valgt en sang som jeg har hørt rigtig mange gange, og som næsten altid kan få mig i bedre humør - "Scream"

Jeg har brugt følgende lakker:
Essie - Blanc
Sally Hansen - Black out
Sally Hansen - Celeb City (sølv)
Claire's - søvfarvet crackle
Depend - sort art liner
Depend - hvid art liner



Selve sangen kan måske være svær at se i neglene, men hvis I får lidt billeder fra musikvideoen, giver det måske mere mening :)

En glad Michael :)
Og dér var guitaren ;)
Den trøje er altså svær at gengive på en negl ;)
" SCREAM"
Som han for altid burde huskes.
Søskende kærlighed :)
Beklager de mange billeder, men intet mindre kunne gøre det!

Jeg håber I kunne li' min lille hyldest - hvem ville du gerne hylde hvis muligheden bød sig?

Indtil vi ses igen - ha' det godt :)

Mette.

"If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with." 
-Michael Jackson



fredag den 20. juli 2012

31 Days Challenge, day 20: Water Marbled


Jeg har forsøgt mig med Water Marbled til dagens challenge. Jeg må indrømme at efter at have kæmpet en del med at få det til at lykkedes, besluttede jeg mig til sidst for at lave det på nogle swatchs - så det håber jeg i kan overleve idag.


Efter at have fundet de lakker jeg synes virkede bedst, var det bare at få det lavet et mønster i lakken; og hold op, hvor var det dog svært. Det tog rigtig mange forsøg, bare at få lidt mønster ud af det. Og synes ikke helt det blev som jeg gerne ville have - om det er fordi vandet var for varmt/koldt eller hvordan, ja det ved jeg ikke. Men jeg fik da lavet nogle negle, og de blev okay.


Hilsen Christina

torsdag den 19. juli 2012

31 Days Challenge, Day 19: Galaxies


Så skal vi en tur i rummet! Jeg har aldrig prøvet at lave en galaxy-manicure før så det var vældig sjovt at lege med. Det indebærer en masse dappen med svampe og nogle dotting tools, og jeg elsker at kunne udfordre mig selv. Det er slet ikke så svært som det ser ud, så har du ikke prøvet denne manicure før, men synes den er flot - så er det bare at komme i gang! :-)

Som basefarve brugte jeg W7's lakker "Metallic Neptune " og "Metallic Jupiter". Så skulle nebulaen (stjernetågen) laves. Først dappede jeg H&M's "Wanna pepperoni" og "Coral Road" på, derefter Revlon's "Ocean Breeze". Så lavede jeg nogle stjerner med GOSH's Holographic. Da jeg synes der manglede et ekstra pift, valgte jeg at smide en stjerne på tommel- og ringfinger. Til sidst lagde jeg et lag af ELF's "Twinkle" på som skulle forestille en masse små, funklende stjerner.

Galaxy-manicuren er fantastisk. Der er intet facit og du kan bruge de farver som du lige har derhjemme og som du passer ind!

Håber I får en god dag.
Knus, Carina :-)

onsdag den 18. juli 2012

NOTD: Gradient + stamping

En hurtig NOTD. Jeg fik lyst til at lave en gradient mani. For at gøre det så nemt som muligt for mig selv, nøjdes jeg kun med at vælge 2 farver. To lilla lakker, hvor farverne ligger tæt op ad hinanden.OPI DS Temptation,og Essie Sexy Divide. Resultatet blev fint, og det var en hurtig måde at kvikke en alm mani op på. Men mit stamping grej lå fremme, og det fristede bare så meget lige at stampe ovenpå den lilla gradient. Så det gjorde jeg altså.. Selvfølelig med Penny Talk fra Essie.





KH Lisa

31 Days challenge, Day 18: Half moon

Så er vi nået til dag 18 - er godt mok glad for mit blog-team, så jeg ikke skulle igennem alle dagene selv ;)

Nå, i dag skal jeg igen udfordre mig selv med noget jeg ALDRIG har prøvet før, nemlig half moon manicure.
Jeg har kigget lidt rundt på nettet for at finde ud af præcis hvordan man gør, og det er jo slet ikke så svært, hvis bare man har udstyret i orden ;) 
Jeg har glædet mig rigtig længe til at prøve den ene af de lakker der kommer i spil i dag. Den har ligget et stykke tid og er ikke blevet afprøvet, da jeg ikke synes den er særlig sommerlig, men når man nu skal lave half moon, kan farve nr. 2 jo være sommer og dermed gøre hele neglen sommeragtig ;)

Til denne challenge har jeg brugt følgende lakker:

Pieces - Peach
Gosh - Mystical


Sidstnævnte er en lææææækkkkeeeer farve, men som sagt ikke specielt sommerlig. Til gengæld er den møg-svær at fotografere så man rigtig kan se det fine spil der er i den. Den er umiddelbart brun, men i solskin kan man se det fantastiske lilla shimmer der er i den - mums siger jeg bare :D

Ville altså lige vise den fine lilla :)

Nå, men nu til den egentlige opgave:


Jeg skal helt sikkert forsøge mig med half moon igen - det ser jo super fedt ud, og næste gang, kan det være jeg kan gøre det mere jævnt og fejlfrit ;)

Synes det var lidt svært både at fange den brunlige, lilla og peach farven på een gang, but you get the idea ;)

Tak fordi du kiggede forbi - det er altid en fornøjelse :D

Mette