tirsdag den 28. august 2012

NOTD...

NOTD...

Jeg havde lyst til at afprøve nogle af de lakker der har været "glemt" lidt henover sommeren.
Dels fordi jeg ikke synes de er specielt sommerlige, og dels fordi det ikke er de nemmeste lakker at få af igen ;)

Det startede ud sådan her:

indendørs med blitz
Lakker jeg har brugt:

Essie - Mint candy apple (den er dejlig sommerlig)
Ninja Polish - Sticks n stones
Opi - Black spotted

Jeg har simpelthen såååå svært ved at bruge Just spotted fra Opi. Det bliver bare aldrig som jeg havde forestillet mig. Jeg har spurgt flere bloggere hvordan de bruger den, og efter flere gode råd, endte det alligevel sådan her - sprækker!! :(

Hvad gør man så?? Man putter da glimmer på - det kan redde hvilken som helst mani i mine øjne ;)
Jeg har købt H & M's Jo is in the house. Det er bare en fantastisk holo glimmer.

Se venligst bort fra meget tørre neglebånd på følgende billeder ;)

Skygge

Sollys

Uskarpt billede så man rigtig kan se holo'en :)
Jeg har i den grad fortrudt at jeg puttede glimmer på alle fingrene. Jeg skulle ha' nøjedes med ringefingeren, men man kan jo altid være bagklog, og så må jeg jo bare huske det til en anden gang.


Håber I har haft en dejlig start på ugen :)

Mette

Undskyld!

Jeg undskylder meget mit fravær. Men jeg føler ikke at jeg har været i det rigtige humør på det seneste. Hver gang jeg har prøvet på at lave noget spændende med mine negle, er det bare gået i vasken . Og så har jeg bare taget det af igen, og nøjdes med at male en helt almindelig farve på neglene, uden nogle former for designs. Desuden er jeg startet på nyt arbejde, og for hver dag der går knækker jeg en ny negl. Snøft!
Igår besluttede jeg mig bare for at klippe dem ned. Super ærgeligt!! Over det sidste par uger var de blevet så lange som aldrig før.

Som et plaster på såret på min fravær smider jeg nogle billeder ind der lå på mobilen. Det er et lille udvalg af de negle jeg har haft i løbet af de sidste ugers tid.



En glittergradient. Der er bla brugt OPI - Ds Temptation, Gosh - Gasoline, Kleancolor - Silver star, Kleancolor - Sparkle Purple. Det her er en af de mislykkede Mani'er. Den tørrede ALDRIG! Endte med at skarbe den af med neglene.


En gradient der minder om min Summer Gradient, men kun med 3 farver. I den anden brugte jeg 4 farver, og det gav en  ret "mild" gradient effekt. De 3 der er brugt er: Manhattan - 2, Essie - Mint candy Apple, Kleancolor - Lavenbaby.

En layering mani. Gosh - Miss Minty. Over den: Sally Hansen - Lady Luck, toppet af med Essie - Matte about You.

I håbet om at blive lidt mere aktiv
KH Lisa

torsdag den 23. august 2012

Glitter gradient

Så er det vist tid til et nyt indlæg.

Jeg har virkelig nydt sommeren, men nu er hverdagen igang igen, og det skal bloggen selvfølgelig også ;)

Jeg har lige indkøbt min absolut favorit neglelak - Deborah Lippmann "Across the universe" Det er simpelthen en af de smukkest og mest unikke lakker jeg længe har set, så da jeg tilfældigt faldt over den i en butik i Lyngby storcenter, måtte jeg eje den.

Lakken er helt klart smukkest i sollys, men det tillod den danske sommer ikke lige, da jeg tog billeder, så I må nøjes med et overskyet billede ;)

Som sædvanlig må jeg beklage den dårlige kvalitet - er taget med mobilen.
Jeg fik lyst til at tilføje noget yderligere, selvom lakken i sig selv er fantastisk.
Jeg forsøgte mig derfor med en gradient med en glitterlak jeg købte i Claire's i Spanien - den er genial og dækker super godt.

Indendørs med blitz

Udendørs - desværre ret grumset :(
Jeg er selv ret tilfreds med resultatet, og det er abslout ikke sidste gang jeg har lavet denne type gradient - man kan jo aldrig få for meget "bling" på neglene.

Mit eneste problem er nu, at jeg har fundet en mani, som jeg simpelthen er nødt til at prøve - men det kræver jo at jeg fjerner denne :( Tror lige jeg venter en dag mere, så jeg kan nyde den lidt endnu :D

Desuden skal jeg også liiiiiiige ha' klippet neglene til, så de passer bedre sammen ;)

Ha' en fantastisk weekend - den er jo lige om hjørnet :D

lørdag den 18. august 2012

Gelenegle med blomster


Jeg har i dag lavet negle på en kollega, som skal til galla'fest i aften. Neglene er lavet med gele (som jeg plejer), og så har jeg lavet den hvide tip med lak bagefter. Jeg har brugt OPIs hvide lak 'Alpine Snow' og ovenpå den har jeg brugt wet'n'wilds 'break the ice', som er en shimmer lak. Det kom faktisk til at se super godt ud! For at gøre lidt ekstra ved neglene, satte vi en sølv blomst på alle neglene.

torsdag den 9. august 2012

City skyline

Som overskriften antyder, har jeg vovet mig ud i at forsøge at lave en city skyline.

Jeg er 100% inspireret af Cutepolish, som lagde denne fantastiske mani op på hendes youtube-kanal. Se bare her

Det er helt utroligt nemt, men kræver lidt tålmodighed - og det havde jeg heldigvis :D

Her er så mit resultat, som jeg faktisk blev ret tilfreds med, lige med undtagelse af månen ;)



Lakker jeg har brugt:

Essie - Blanc (underlag)

Gradient:
Blå: Yes Love nr. 070
Lilla: Astor nr. 200

Bygninger:
Yes Love nr. 346 (sort)
Sally Hansen - Mellow Yellow (vinduer)

Derudover har jeg brugt sort og hvid Depend art liner.

Har godt nok fået mange kommentarer... vil meget gerne se det, hvis I forsøger jer med samme mani :D

Mette

onsdag den 8. august 2012

Sommer Gradient

Jeg fik sådan lyst til at lave en gradient mani igår. Denne gang brugte jeg en anden metode end sædvanlig. Metoden jeg brugte denne gang er nok lettere end den jeg plejer at bruge, men syntes ikke at farverne blev særligt tydelige. Denne gang malede jeg alle farverne på makeup svampen på forhånd, og duppede så svampen på neglen. Normalt dupper jeg hver enkel farve på neglen ad gangen. Da jeg ikke syntes at farveskiftet blev særlig tydeligt valgte jeg at peppe resultatet op med en fancy skrifttype, som jeg fandt på Instagram.

Jeg har brugt:
                    Essie - Below the Belt (som base)
                    Gina Tricot - Lilac me (mørkeste farve)
                    Kleancolor - Pastel Blue (blålig farve)
                    Essie - Mint candy Apple (grønlig blå)
                    Manhattan - "Only"-collection nr. 2 (lysegul)

Nogle af billederne er grumsede, da jeg blev nødt til at tage billederne i skyggen  for at kunne se gradient effekten.







Kh Lisa

tirsdag den 7. august 2012

Totorial: Sådan påføres folie

Så blev det tid til en DIY på, hvordan man påføre folie på neglene. Det er egentlig meget simpelt, men nu er jeg blevet spurgt om det et par gange; så her får i lige en forklaring på dette. Hvis der er flere spørgsmål, så spørg endelig - så skal jeg gøre hvad jeg kan, for at svare.

Jeg ved godt at mine negle ikke er så super fine for tiden, men sådan er det nu engang.

Dette er hvad jeg har brugt. Basecoat, top coat, rosenbind, fil og folie.

Det er faktisk bare klistermærker, som man sætter på neglene. Så for at få dem på, skal man tage dem af det ark de kommer på. Det kan man bare gøre med en negl (eller med en rosenpind). Husk at tage foliet i den ende der ikke buer.

Så har man taget foliet af arket, og man skal til at placere det på neglen. Det er vigtigt at sørge for at buen flugter med neglebåndet - for det er svært at ændre på, når man først får den til at sidde fast. Husk også at tjek, at den flugter neglen i begge sider.

Så skulle det gerne se sådan her ud. Brug rosenpinden (eller en finger) til at trykke foliet på plads. Når dette er gjort, bøjes kanten ned over neglen og man bruger en fil til at fjerne det overskydende folie (det skal ikke klippes af!)

Og voila, så er foliet på neglen. Dette skal så bare gøres på alle neglene og afsluttes med top coat; for så holder det altså bare længere.

OBS! Jeg har brugt Seche Vite - men efterfølgende, begyndte foliet at opløse sig, så jeg anbefaler at man bruger en anden top coat end den.

mandag den 6. august 2012

Flormar 394 med stamping

Faldte over et par lakker da jeg var i tyskland forleden. Blandt andet denne guldfarvede lak fra Flormar. Den er spækket med holografisk glitter og er bare rigtig pæn. Og det bedste af det hele. Den kostede 1,80€ det er under 15 kr! Det kan vi lide :D
Jeg har stampet ovenpå den, men min kære Penny Talk fra essie.





Da jeg lagde billederne ind på computeren, syntes jeg pludselig mønsteret lignede noget jeg havde set før. Og efter at jeg lige grublede over hvor jeg havde set det, kom jeg også i tanke om hvor. I filmen Riddick, har Thandie Newton en kjole på med et mønster der ligner utroligt meget.

KH Lisa

torsdag den 2. august 2012

A-England Tristam

Som lovet i Iseult-swatchen, er der her lidt billeder af Tristam lakken. Den her lak er helt fantatsisk! Farven er bare så skøn! En slags mørkeblå med lillae undertoner og en hel masse holografisk glimmer. Dækkene efter 2 lag, og ligeså let at fjerne som Iseult. Jeg er yderst positiv overfor de to A-England lakker jeg har fået købt mig.



KH Lisa