torsdag den 24. maj 2012

Torsdags tip: Hvordan du kan file og forme dine negle


Her får du et par tips der gør forskellen mellem om dine negle ser smukke og attraktive ud eller bare er kedelige og ødelagte.

Når du filer neglens kanter, bør du undgå at file i den lyserøde del af neglen, da du risikerer at gøre at øge risikoen for at dine negle knækker. Når du filer skal du undgå at file fra side til side, men derimod fra ydersiden ind mod midten og gerne så du former neglen i forhold til neglens naturlige form.

Valg af fil
Undgå metalfile da de mange gange er alt grove og hårde, så neglene nærmest bliver flænsede, der hvor du har været i gang med at file. Ikke sagt at det ikke kan lade sig gøre med en metalfil, men risikoen for at ødelægge neglens form er stor. 

Der findes i dag mange forskellige former på filene, så valg af fil afhænger også af hvad man selv bedst kan lide at arbejde med. For nogle er en tynd fil det bedste, andre fortrækker en banan-formet eller en firkantet fil. Det drejer sig ikke om filens form, men i højere grad om hvor grov filen er. Jo lavere Grit, jo grovere er filen, men til ganske almindeligt brug er en fil i grit 180 helt perfekt, og med en fil der har grit 100/180 kan langt det meste arbejde udføres. Men ellers så mærk dig frem, så du finder en fil du synes lever op til dine krav.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar