tirsdag den 25. september 2012

Jaaa, jeg røg også i fælden.

Jep, selvfølelig  skulle jeg da også have mig en Gosh - Holographic Hero. De eneste holografiske lakker jeg har haft indtil, har været lakker med holografisk glitter, og ikke en linær holografisk som man kalder denne slags lak.

Billederne jeg har taget var med topcoat. Og den smukke holografiske effekt forsvandt i samme sekund jeg puttede topcoaten på. Jeg havde ellers håbet  på at Gosh's egen topcoat ikke ødelagde effekten.
Så da effekten forsvandt, blev jeg jo nødt til at peppe neglene lidt op. Det gjorde jeg ved at lave et lyn af min yndlingslak; Aenglands - Tristam <3
Vejledning til at lave lynet fandt jeg her.

Og så har min mor været så elskværdig at købe en Butter London lak til mig i Tyskland. Taaaak for overraskelsen moar! Når ja, farven hedder Willow.5 kommentarer:

 1. Jeg må hellere fortælle min teenagedatter om din blog- hun kan også sidde og male på sine negle i flere timer og eksperimenterer meget med nye mønstre. Sidst jeg ikke kunen finde mine stempler, var det fordi hun liiige havde lånt dem til sine negle:-) Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en fantastisk hobby hun har fået sig dér ;) haha

   Slet
 2. Jeg købte også Gosh Holographic, men har ikke lige fået den på endnu. Jeg ønsker mig lidt solskin først, for smuk er den jo :)

  SvarSlet
 3. Super blog... glæder mig til at se meget mere.. er i på bloglovin??

  SvarSlet
 4. Jeg synes nu ikke at en top coat ødelægger den holografiske effekt -jo, lige når den kommer på, men så snart top coaten er tørret skinner regnbuerne igen. Selv dengang hvor jeg havde lagt en krakeleringslak over en hololak glødede den som regnbuelava på trods af de mindst tre lag top coat der var over (for at gøre manicuren heeelt glat). Jeg foretrækker den holdbarhed en god top coat giver, så kan jeg nyde holoen det længere:)

  SvarSlet