fredag den 2. november 2012

Carinas yndlingslakker: Blå

Fra venstre: Barry M - Blueberry, Sally Hansen - Thinking of Blue, Barry M - Denim, ELF - Navy

Barry M's Blueberry er fra deres Gelly Hi Shine-kollektion hvor lakken ligner gele når den kommer på neglene. Og det gør den! Den skinner og behøver slet, slet ikke en top coat. Denne er en lys blå, med en snert af lilla og grå. Den er lys og pigmenteret, at den næsten er neon. Går man efter en stille og rolig blå, så skal man ikke bruge denne!

Sally Hansen's Thinking of Blue er en klassisk, mørk blå. Den ser utrolig sofistikeret ud på neglene og giver på en vis elegance til ens look. Jeg elsker i øvrigt børsten på denne lak. Den er flad og bred og gør det så nemt at lægge neglelak!

Barry M's Denim er en sindssygt flot one-coater. Det er en blå med en masse sølvshimmer i. Den er ikke mat når den tørrer, men den skinner heller ikke. Tror måske det er det man ville kalde satin finish. Jeg foretrækker den faktisk uden top coat!

ELF's Navy er en meget, meget mørk blå. Basen er sort og så er det mørkeblå shimmer i. Når den fanger lyset, er man ikke i tvivl om at den er mørkblå. Men selvom den oftest ser sort ud, så er det en af mine favoritter. Den passer bare til alt!

Hvilke blå lakker er dine favoritter? :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar