torsdag den 8. november 2012

Carinas yndlingslakker: Pink

H&M - Pink, Wet n Wild - How I met your Magenta, OPI - If you moust, you moust, ELF - Mod Mauve

H&M's Pink er en rigtig, næsten neon, pink. Der er blå shimmer i som giver lakken det fineste skær, når lyset rammer rigtigt. Denne lak er indbegrebet af Barbie. Mere er der ikke at sige om den!

Wet n Wild' How I met your Magenta er endnu en pink som kræver sin opmærksomhed. Denne er dog ikke ligeså neon som den fra H&M. Når man ser på lakken i flasken, er der masser af guldshimmer i. Dette forsvinder dog lidt på neglen, men det giver stadig den pink farve en mere varm undertone - hvis det giver mening. Ulempen med lakken er at den skal ha' 3 lag for at dække helt. Heldigvis tørrer den på ingen tid, så det er hurtigt klaret!

OPI's If you moust, you moust er fra deres Minnie Mouse-kollektion som udkom tidligere på året. Det er en god blanding mellem pink og lyserød. Den er ikke for pangfarvet, men stadig lige tilpas pink. Udover det er der ingen shimmer eller lignende i denne lak. En sikker vinder i min samling!

ELF's Mod Mauve er en støvet rosa. Jeg indrømmer; den hører ikke rigtigt til her, men vidste ikke lige hvor jeg ellers skulle placere den. Så den røg med her! Det er som sagt en støvet rosa - der er ingen shimmer eller glitter i hvilket klæder den rigtig godt. Det havde overhovedet ikke været det samme hvis der var smidt alt muligt i. En god neutral farve, med et hint af lyserød, pink, rosa - hvad man nu vil kalde det ;-)

Pink favorit? - fortæl, fortæl, fortæl! :-)

1 kommentar:

  1. Nice post dear :)

    Join Estée Lauder Goveaway on my blog :)

    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/11/giveaway-v.html

    SvarSlet