søndag den 4. november 2012

Carinas yndlingslakker: Lilla

Fra venstre: China Glaze - Agent Lavender, Barry M - Prickly Pear, Revlon - Passionfruit, ELF - Plum

China Glaze's Agent Lavender er en lys lavendel. En blanding af grå, blå og lilla. På billedet ser den dog mest grå eller blå ud, men synes den skifter alt efter hvilken farve den er sat op imod. Mærkeligt.. Men denne er rigtig fin og forholdsvis neutral selvom det er en farvet lak.

Barry M's Prickly Pear er endnu en fra deres Gelly Hi Shine-kollektion. Denne er, ligesom den tidligere nævnte blå "Blueberry", næsten neon da den er vildt pigmenteret. Jeg vil helt klart anbefale den her hvis man er på jagt efter en lys lilla!

Revlon's Passionfruit er en duftlak som lugter af passionsfrugt (surprise, surprise). Den er en blanding af lilla og pink, men denne snyder på billedet da den hælder mere til lilla i virkeligheden. En rigtig fin lak, som er tæt på at være en one-coater.

ELF's Plum er bare en klassisk blommefarvet lak. En blanding mellem rød og lilla. Og igen snyder billedet da den er mere lilla end rød. Dette skifter dog også efter hvor mange lag man smider på. En god lak til efteråret og vinteren!

Fortæl mig endelig om dine lilla favorit-lakker!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar