tirsdag den 28. august 2012

Undskyld!

Jeg undskylder meget mit fravær. Men jeg føler ikke at jeg har været i det rigtige humør på det seneste. Hver gang jeg har prøvet på at lave noget spændende med mine negle, er det bare gået i vasken . Og så har jeg bare taget det af igen, og nøjdes med at male en helt almindelig farve på neglene, uden nogle former for designs. Desuden er jeg startet på nyt arbejde, og for hver dag der går knækker jeg en ny negl. Snøft!
Igår besluttede jeg mig bare for at klippe dem ned. Super ærgeligt!! Over det sidste par uger var de blevet så lange som aldrig før.

Som et plaster på såret på min fravær smider jeg nogle billeder ind der lå på mobilen. Det er et lille udvalg af de negle jeg har haft i løbet af de sidste ugers tid.En glittergradient. Der er bla brugt OPI - Ds Temptation, Gosh - Gasoline, Kleancolor - Silver star, Kleancolor - Sparkle Purple. Det her er en af de mislykkede Mani'er. Den tørrede ALDRIG! Endte med at skarbe den af med neglene.


En gradient der minder om min Summer Gradient, men kun med 3 farver. I den anden brugte jeg 4 farver, og det gav en  ret "mild" gradient effekt. De 3 der er brugt er: Manhattan - 2, Essie - Mint candy Apple, Kleancolor - Lavenbaby.

En layering mani. Gosh - Miss Minty. Over den: Sally Hansen - Lady Luck, toppet af med Essie - Matte about You.

I håbet om at blive lidt mere aktiv
KH Lisa

4 kommentarer:

 1. Jeg kan heller ikke få mine Kleancolors til at tørre ordentligt. Jeg ender altid med at måtte bruge Quick Dry Drops for at få manien til at overleve. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må være løsningen på mine problemer! Tak :D

   Slet
 2. Rigtig rigtig flot glitter gradient du har lavet, Lisa :)
  Fantastiske farver.

  SvarSlet