mandag den 29. oktober 2012

Carinas yndlingslakker: Grøn

Long time, no .. post? Puha, dårlig start! Det er vist meget tydeligt at jeg ikke har blogget i lang tid. Men jeg vil tilbage på normal basis og for at komme i gang, vil jeg vise jer mine yndlingslakker indenfor forskellige farve. Der vil være forskellige nuancer, finishes og mærker.

Fra venstre: Revlon - Garden, H&M - Hunt me Down, W7 - Metallic Saturn, Color Club - Kiss me Mistletoe

Revlon's Garden er en lysegrøn  som har så tilpas meget gul i sig, at den kan fremstå.. ikke neon, men stadig rimelig iøjnefaldende. Der er intet shimmer eller glimmer i lakken.
Når jeg har den på, bruger jeg top coat af vane, men det behøves ikke. Den skinner helt vildt og er rigtig fin for sig selv.

H&M's Hunt Me Down er en khakigrøn one-coater. Den er helt perfekt når jeg vil ha' en grøn lak på, men ikke noget som er alt for pang! Den er neutral, men med farve. Det beskriver den vist ret godt. Der er intet shimmer eller glimmer i den her og det passer den perfekt!

W7's Metallic Saturn er en del af Metallic Planets-kollektion (jeg har alle seks og de kan anbefales!). Det er en olivengrøn med masser af guld shimmer i. Dette gør også at den i lyset skifter mellem guld, grøn og bronze. En lak jeg bruger hvert fald én gang hver jul.

Color Club's Kiss me Mistletoe er vist ret relevant at snakke om nu vi er ved julen. Den er fra Scent-suous Holiday-kollektionen. Den er grøn (med masser af shimmer) og dufter derfor, meget belejligt, af gran. Og det gør den virkelig! Der spreder sig en duft af juletræ når jeg tager denne på. Er man ikke til duftlakker, så skal man holde sig fra denne. Men elsker man duftlakker og julen, så er denne et must have!

Har I nogle grønne lak-favoritter? :-)

2 kommentarer:

 1. Af en eller anden årsag får jeg så ikke lov til at se billederne på denne post, men jeg er sikker på, at de er flotte ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, det lyder mærkeligt. Det må jeg lige få undersøgt!
   Tak for hjælpen :-D

   Slet