onsdag den 10. oktober 2012

Music Challenge dag 4 - Bad Romance

Hejsasa.. :)
Idag er vores udfordring Lady Gaga's Bad Romance.
Jeg  har set videoen igennem, og lige i starten kan man  jo faktisk se Lady Gaga have nogle helt specielle negle. Der er lagt et slags gitter eller net hen over hendes negle. Men jeg vidste nu ikke lige hvordan jeg skulle lave min egen version af dem. Man kunne evt have stampet et gittermønster overnpå sin neglelak. Istedet så jeg videoen igennem, og syntes at der er nogle klip hvor hun har utroligt meget BLING på. Så der brugte jeg en af de nye lakker jeg fik købt i weekenden. (Var på besøg hos min veninde i Odense) Og på pegefingeren fik jeg lavet et bette hjerte. Knust selvfølelig. Det er jo BAD Romance. Håber i kan lide det :)

Desuden må jeg lige rose TREND for at have lavet de her nye glitterlakker, som de selv beskriver som "meget pigmenterede". De er vidunderlige one-coaters. Og koster kun 25 kr. OG OG OG der er så mange forskellige farver at det er  svært  at vælge. Har lige lagt billeder ind af dem.

På  pegefingeren har jeg brugt en grå farve fra noget der hedder COOLCOS. Der er vist lige åbnet et par butikker her i DK, bla. en i Rosengårscentret. De laver neglelak i lange baner, de er super billige (29.95 - for STORE flasker) og så er det faktisk lækkert at arbejde med. Gode pensler og god konsistens.

De to flotte onecoaters :)


De andre  piger:


PS, har meget korte negle for tiden. De har det ikke godt, så bliver nødt til at klippe dem ned.

KH Lisa

6 kommentarer:

 1. Smukt! Og ja, det er utroligt så meget bling, der er i hendes video :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja jeg kunne se at du tænkte det samme på fin blog! :D

   Slet
 2. Dejlig simpelt, det kan jeg godt lide :D

  SvarSlet
 3. Skal vist til at kigge lidt efter de der trend lakker... De er super flotte, og lækkert design ;)
  Jeg tænkte selv i samme baner, men som du ved findes der ikke en rød i min samling - det må jeg vist snart få lavet om på ;)

  SvarSlet