onsdag den 31. oktober 2012

Carinas yndlingslakker: Turkis

Fra venstre: Deborah Lippmann - Mermaid's Dream, ELF - Teal, H&M - No Mambo Jambo, Wet n Wild - Teal of Fortune

Deborah Lippmann's Mermaid's Dream er en lysturkis-glitterlak. Basen er lysegrøn på vej over i det turkis og så er der små, turkis/blå glitterflager i. Den er forholdsvis ny i min samling og har kun prøvet den en enkelt gang. Men den er helt fantastisk og flot! Den skal jeg nok få brugt en masse til sommer!

ELF's Teal er en næsten neonfarvet turkis lak. Den er uden shimmer eller glitter. Der er ikke så meget at sige om den lak. Da den er så neon som den er, bruger jeg den som regel kun til sommer. Den passer helt perfekt til lidt sommerglød!

H&M's No Mambo Jambo er næsten shimmerversionen af ELF's Teal. Den er lidt mere blå i det, men det tror jeg skyldes al det shimmer den indeholder. Bruger tit denne på en accent-negl til ELF-lakken.

Wet 'n Wild's Teal of Fortune er en foil/folielak med en masse guld, grønne og turkise glitterflager i. De er meget små, næsten som shimmer. Den skinner så fint og den er bare en sikker vinder ved mig. Jeg vender tilbage til den, igen og igen.. Jeg læste engang at den skulle være en god dupe for OPI's Catch me in your net og Orly's Halley's Comet, men da jeg ikke har de to lakker kan jeg ikke selv udtale mig om det!

Har du nogle turkis lak-favoritter? :-)

8 kommentarer:

 1. Mermaids dream er også en af mine yndlingslakker. Den er helt unik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig superflot! Jeg er så lykkelig over at jeg købte den! Vidste ikke helt om den ville være pengene værd, men det er den helt klart :-)

   Slet
 2. Jeg kan godt lide turkis, men jeg kan ikke rigtigt bestemme mig til, hvilken af dem jeg har, jeg bedste kan li' :) De er så flotte allesammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde også svært ved kun at vælge fire! ;-)

   Slet
 3. Min fave er klart CG Re-fresh Mint - men den tæller måske ikke som turkis, men mere som mint?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den tæller, synes jeg! :-D den har jeg desværre ikke, men den står på ønskelisten! Jeg er dog lidt bange for dens dækkeevne :-)

   Slet
  2. Den er har typisk CG dækkeevne (dvs den er lidt tynd), men den dækker fint med 2 lag

   Slet
  3. Den er stadig på ønskelisten så!
   Har heller ikke en rigtig mint-farve, kun turkise :-) det er vel undskyldning nok for at købe den? :-D

   Slet