mandag den 11. juni 2012

Here goes nothing...

Så blev det min tur (Mette), til at hoppe i det store vide blogge-hav :) Puha, det er både skræmmende og spændende på en og samme tid - det er lige før det er et helt Kinder-æg ;)

Til at starte min første blog, vil jeg præsentere mig selv. Jeg hedder som sagt Mette. Jeg er 32 år (ifølge kalenderen ihvertfald), jeg er gift med min dejlige mand, Kenneth, og så er vi blevet velsignet med de skønneste, meget enæggede, tvillingepiger (som fylder 6 år om 2 dage). Jeg er oprindelig fra Åbybro (ved Aalborg), men flyttede til København for 6 år siden - endnu en jyde på ØEN ;)

Jeg har altid været heldig med lange, stærke negle, og det skal naturligvis udnyttes med det fineste, smukkeste, og vildeste lak - kun det bedste er godt nok - hvis det altså ikke er for dyrt ;)
Jeg elsker at få opmærksomhed for mine negle - og det får jeg også. Det giver mig bare mod på mere og jeg søger min inspiration alle steder.

Jeg har haft meget svært ved at beslutte hvad mine negle skulle være prydet af til mit første blogindlæg - jeg endte med at beslutte mig for at gå all-in og prøve noget jeg aldrig har prøvet før. Jeg har derfor brugt de sidste par timer på at lave et negledesign, som jeg synes var passende til at starte mit blog-eventyr :D

Jeg ville gerne have sagt at det var inspireret af det fantastiske sommervejr, vi har for tiden. Eftersom sommeren ikke har vist sig fra sin pæneste side, lader jeg være ;) I stedet kan jeg fortælle at inspirationen er fundet hos cute polish, som laver de skønneste kreationer og der medfølger altid en video-tutorial.
Det er første gang jeg laver gradient negle, men jeg synes faktisk resultatet blev ok - hvad synes I??

Venstre hånd

Jeg beklager kvaliteten - det er taget med min Iphone, og jeg er bange for at sollyset allerede var ved at forsvinde.

Farver jeg har brugt til gradient:

Sally Hansen - Mellow Yellow
Loréal - Lush Tangerine
Sally Hansen - Blue Me Away

Til delfinerne har jeg brugt sort Depend art liner.

Nu til min højre hånd... husk på at jeg er højrehåndet og i dette tilfælde måtte lakere med venstre hånd (tænker at der er en god grund til at andre kun viser deres venstre hånd)

Højre hånd
Her har jeg brugt de samme to farver som på venstre hånd (Mellow Yellow og Lush Tangerine) tippen har fået:

Pieces - Neon Peach

Igen er palmerne tegnet med sort Depend art liner.

Jeg har forsøgt at fjerne overskydende lak på fingrene, men jeg tror jeg var lidt for bange for at ødelægge designet, så jeg var ikke grundig nok desværre - det er vist en om'er :D Jeg lover at gøre det bedre næste gang.

Jeg plejer ikke at have to forskellige designs på neglene, men jeg kunne simpelthen ikke beslutte mig - kender I det? Og jeg kender mig selv godt nok til at vide, at om 1-2 dage tager jeg det hele af og laver noget nyt igen.


Jeg vil gerne takke dig for at være med til at starte mit eventyr i denne vidunderlige blog-verden :)

Until next time - pas på jer selv og hinanden.

Mette


4 kommentarer:

 1. Jeg synes bestemt ikke det gør noget at der er palmer på den ene hånd og delfiner på den anden :-) Det er virkelig flot lavet!

  Du har ret i, at du har været for forsigtig med rengøringen :-p Men det er da ikke for sent!?

  Hov, hehe. Nu ser jeg lige at der også er forskel på farverne :-D Og der vil jeg også give dig ret i at det nok er for rodet. Men holder stadig fast i at du sagtnes kan have både plamer og delfiner :-)

  SvarSlet
 2. Såååååå fint ;-)!!!

  SvarSlet
 3. Du er for god søs.. Forstår ikke du an.. Vildt flotte :-)

  SvarSlet