søndag den 24. juni 2012

SWATCH: OPI DS TEMPTATION

Som jeg tidligere fortalte, så havde jeg jo forkælet mig selv med en speciallak i tirsdags. Jeg købte OPI's Ds Temptation.

Farven: Denne farve er en skøn mørkelilla glimmerlak. Den har en lilla gennemsigtig base, og er fyldt med meget små glimmerpartikler. Partiklerne er blandet lilla, og en smule blå.

Påføring og dækning: Lakken er ultra let at påføre, og har en skøn bred pensel der passer til mine brede negle. Konsistenten er en smule tynd, men stadig let at arbejde med. Da lakken har en gennemsigtig base, så skal der gerne 3-4 lag på. På mine negle har jeg brugt 3 lag. Men på mit swatch-hjul (testplade til lak) har jeg brugt 4 lag, og man kan ikke se igennem.

Holdbarhed og aftagning: Ingen lakker holder længe på mine negle. Og der er også vist et billede af hvor jeg har været på arbejde en halv dag, hvor man allerede kan ane at tipperne er slidte. Jeg har fundet en ny metode hvordan lakkerne kan aftages (et vandbad, se torsdags tip d. 28/6-12) og det gik nemt. Men afprøvede 2 fingre på den gammeldags vatrondel metode. Og det var et helvede som ved enhver anden glimmerlak.

Plusser:
 • Smuk farve
 • Nem påføring (konsitensen)
 • Bred pensel
Minusser:
 • DYR! (175kr i Matas, og ja den kan fås billigere :P )
 • Det er et helvede at tage af hvis man er i tidsnød
 • Skal have 3-4 lag.

 • Aftensol får lakken til at se blålig ud.

    
  Efter en halvdags arbejde. Lakken er ved at skalle af.
  Har du  også denne lak? Hvad sys du om den?
Kh Lisa

2 kommentarer:

 1. Det må altså være en skrive fejl!!! Har du fjernet glimmerlak med et vandbad??? :-o Eller mener du, at det efter et vandbad blev nemmere at tage det af med lakfjerner? ;-)
  Jeg har den også. Og jeg kunne aldrig drømme om at købe den i matas, når jeg kan logge på min pc og købe 2-3 OPI's for samme pris. INCL DS temptation :-p

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha du må vente med detaljerne om vandbadet indtil torsdag ;) og ja, så godt det med swatchen. Det var lidt en bummert. Med hensyn til at jeg har købt lakken i matas var at jeg ikk lige gad at vente på posten. Plejer næsten altid købe på nettet. Især essie, der sparer jeg næsten 100 kr pr flaske.

   Slet