lørdag den 16. juni 2012

SWATCH: Shellac

I onsdags fik jeg en Shellac manicure. Hvis du ikke kender til Shellac, så er det en mellemting mellem gelenegle og neglelak. Jeg tror selve navnet Shellac er CND's varemærke. OPI kalder deres for GelColor, og sådan er der mange andre mærker som laver den her specielle lak. Lakken er "permanent" og skal egentlig gro ud ligesom en gelenegl. Men, det er muligt at fjerne det selv,. Jeg fik lavet mine negle nede i en hyggeligt studio i Esbjerg. Og fik at vide at de gerne skulle holde 14 dage, inden det blev så grimt at man skulle taget det af.
Man får påført en basecoat, 2 lag farve, og en topcoat. Alle lagene skal hærdes i UV lys! Så selvom du har mulighed for at købe lakkerne på nettet, så er det vigtigt at du også har UV-lysmaskinen..

Det orange, er glimmer som er lagt på 2. lag sort lak. Inden topcoaten er påført.

Fordelen ved denne Shellac manicure, er at det styrker neglen. Har man problemer med negle der knækker og flækker, så er det her en god løsning, fordi neglene er pakket ind af denne "gele-lak". Men min pegefingernegl formåede alligevel at knække.
Efter 2½ dag, fjernede jeg lakken. Jeg blev simpelthen træt af den sorte farve. Selvom den var meget fin, og mættet, og superblank. Men syntes at den var lidt for rå her i disse sommermåneder. Men hvis jeg skulle på ferie, så var Shellac helt oplagt!
Har du spørgsmål? Jeg svarer gerne :)

KH Lisa

4 kommentarer:

 1. Giver det ikke det samme, at bruge en almindelig lak og så lægge en gele topcoat på? På den måde har man da ihvertfald flere farvemuligheder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmmm jeg ved det faktisk ikke? Altså gelen skal jo files af, shellacen fjernes bare med acetone. Måske det også ser lidt anderledes ud? Men du må da afprøve det ;)

   Slet
 2. Hvor har du fået det lavet henne? :) er også fra Esbjerg nemlig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fik det lavet hos Nail cha bell i Danmarksgade

   Slet