mandag den 23. juli 2012

31 Days Challenge, day 23: Inspired by a Movie

Et spændende design idag. Udfordringen idag er, en mani inspireret af en film. Jeg vil selvfølelig lade mig inspirere af min yndlingsfilm, men siden jeg har virkelig mange yndlingsfilm, har jeg været nødt til at se ud fra om det var muligt for mig at designe neglen.
Jeg har valg et design som er inspireret af filmen Inception. Manden bag filmen, Christopher Nolan er også ham som står for de nye Batman film. Så han er oppe i tiden, med premieren på den 3. Batman film.
Inception er en film, som hovedsagelig foregår i een lang drøm. Drømmene foregår i labyrinther, og på selve DVD skiven er der afbildet et flot labyrinth. Se billede længere nede i indlægget. 
Hvis du ikke kender filmen, så se traileren her. Men jeg kan fortælle at er utrolig spændende. Da jeg så den i biffen sad jeg helt ude på kanten af sædet. Der var ikke meget tilbage af mine negle (de var bidt i småstumper). Og jeg havde en total sær fornemmelse i kroppen af spændthed. Nærmest en bobbel i maven. (ja det er sært?!) Udover at filmen er sindsyg god, så er soundtracket helt fantastisk! Hvis du har set nogle af de nye Batman film, så har du en idé om hvad jeg mener. Når ja, fik jeg nævnt at hovedrollen bliver spillet af Leonardo DiCaprio?

Jeg lavet en gradient manicure som baggrund. Og labyrinthet er tegnet med en tus.
Jeg har brugt: Revlon - Lunar (sort base)
                     Essie - Blanc (hvid til gradient)
                     Essie - Whos the Boss (grå til gradient)

 Hvilken film ville du lave et design af?
KH Lisa

10 kommentarer:

 1. Det ser fedt ud, men jeg må dog indrømme, at jeg først kun kiggede på billederne af neglene uden at læse noget som helst og faktisk gættede på, at det var "Labyrinten", du havde været inspireret af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha det må være et tegn på at det er lavet godt ;) haha..

   Slet
 2. Jeg elsker den film, og jeg elsker Leo <3 !!
  Synes dine negle er blevet super gode, jeg læser selv blogs via Blogger's reading list og inden jeg vidste, hvilken blog jeg var havnet på, så kunne jeg allerede se, at det var Inception negle selvom jeg endda aldrig har set DVD label'en før!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det vildt at du kunne se det! Men mener også at man i introen af filmen ser labyrintet :)

   Slet
  2. Det er meget muligt. Måske skulle jeg ta' og se filmen igen, bare lige for at tjekke ;)

   Slet
 3. Kiggede lige traileren - hvorfor har jeg ikke set den, det er da lige en film for mig! :-)

  Troede også først, ligesom Missy, at det var Labyrinten der var inspiration ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den film er fantastisk!! Og superfede skuespiller! Bla. Tom Hardy der spiller Bane i den nye Batmanfilm, og Marion Cotillard, Jospeh Gordon Levitt, Cillian Murphy som også er med i Batman

   Slet
 4. den film har jeg godt nok aldrig hørt om ;D men leo han er da bare for... mums<3 seje negle! og godt tenkt at bruge en tush men kan man godt få det af igen??? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må se den ;) Jeg brugte en sprittusch, og var bange for at jeg ikke kunne få det af. Men der var slet ingen problemer. For havde også prøvet en en tusch til CD/DVD - og det blev noget værre noget. Som om Lakken ikke kunne samarbejde med tuschen

   Slet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet