tirsdag den 24. juli 2012

31 Days Challenge, day 24: Inspired by a Book

Jeg har haft en idé til denne challenge, lige fra da jeg fik af vide at det var mig der skulle lave den. Så igår gik jeg igang; men puha, hvor jeg synes det var svært. Det blev slet slet ikke som jeg ville have. I skal selvfølgelig se det færdige resultat (også selvom jeg ikke er tilfreds med det). Jeg undskylder, at jeg ikke har fjernet det overskydende neglelak - det kom jeg selvfølgelig først i tanke om, da jeg var igang med at redigere billederne.


Jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville lave neglene inspireret af Twilight. Jeg elsker simpelthen den saga, så derfor skulle den selvfølgelig bruges. Jeg valgte dog at tage udgangspunkt i den første bog.

Jeg prøvede derfor først at lave vampyrtænder på neglene, da jeg tænkte at det var det der jo mest kendetegner bogen. Jeg lavede en sort baggrund, og prøvede så at lave vampyrtænder og blod. For at give lidt effekt, duppede jeg en mørk rød på det sorte (men det kunne man desværre ikke se).
Neglelakker jeg har brugt:
Baggrund: black crème (wet'n'wild)
Tænderne: french white crème (wet'n'wild)
Blod: ukendt rød med glimmer

Men da jeg havde lavet tænderne, synes jeg ikke rigtig det var godt til til Twilight bøgerne. Jeg gik derfor igang med en anden idé.

.. "and so the lion fell in love with the lamb" - "what a stupid lamb" - "what a sick, masochistic lion". Disse replikker er dem, som de fleste kender og kan huske fra både filmen og bogen. 


Sådan kom neglene til at se ud bagefter, og hold da op hvor er mit lam blevet grimt. Jeg ved faktisk slet ikke helt hvad det ligner. Det ville slet ikke som jeg ville, øvøv! Men til gengæld synes jeg min løve er blevet ret sød, desværre er den bare tværet lidt ud. Men jeg tænker at jeg godt kunne finde på at få den på mine egne negle engang.


Neglelakker jeg har brugt:
Baggrunden: Pacific (Hot MakeUp)
Lammets ben: black crème (wet'n'wild)
Lammets krop: french white crème (wet'n'wild)
Lammets mund/næse:
Lammets øjne: black crème (wet'n'wild)


Neglelakker jeg har brugt:
Baggrunden: Pacific (Hot MakeUp)
Løvens manke: Chocolate (ELF)
Løvens ansigt og øre: Nude (ELF)
Løvens øjne: Black crème og french white crème (wet'n'wild)
Løvens næse: Chocolate (ELF)


/ Christina

4 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER hugtænderne!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D .. Desværre synes jeg ikke, de er HELT så vellykket.

   Slet
 2. awww det er en sød løve! :D og jeg syntes endelig også at dit lam er sød med det minder mig lidt om en sne mand en sød lille sne mand! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Tak. Jeg er også ok tilfreds med løven, men ikke med lammet :p .. ja, den ligner lidt en snemand - eller en kylling? Hehe.

   Slet