mandag den 2. juli 2012

Tutorial: Saran Foil Manicure

Forleden stødte jeg over et sært udtryk. Det hed saran foil, og det er åbenbart bare det engelske ord for køkken folie. I dagens tutorial vil jeg vise hvordan du kan lave en sjov mani med køkkenfolie.

Du skal bruge:
 • Den gennemsigtige køkkenfolie
 • Alle de farver du er i humør til


Her er et billede af slutresultatet. Metoden giver en marmoreret overflade. Farvekombinationen er uenedelig, og man kan bruge sine yndlingsfarver. <3

Step 1:
 • Læg en grundfarve. Som grundfarve har jeg brugt; Essie - Bikini so Teeny  

Grundfarven. (for tiden min favorit; Essie - Bikini so Teeny
Step 2: Den farve som du gerne vil blende ind i det marmorede look skal lægges på. Jeg har brugt en alm hvid lak.

Over den blå lak, og jeg malet en hvid lak.
Step 3: Du laver små kugler af køkkenfolien. De må gerne være ujævne og lidt "løse". Og mens det lag som du har lagt over grundfarven stadig er vådt, skal du duppe med folien på neglen.Efter der er duppet med folie.
Udover den hvide lak, har jeg også duppet med; Essie  - Tart Deco. Når du har brugt de farver du har lyst til, slutter du bare af med topcoat. Se slutresultat øverst.

Her er et billede hvor jeg har brugt hvid som grundfarve, og herefter duppet den blå over. Og så gav jeg den lige lidt finish med den blå glimmer..
Den endte bare med at ligne en gradient..
Håber det kunne bruges.

KH Lisa

7 kommentarer:

 1. Synes det ser fint ud. Jeg brugte godt nok toilet papir, men begge fungerer jo fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver jo et helt andet look åbenbart, alt efter hvad man bruger :) man skal jo nok bare prøve sig frem :D

   Slet
  2. Det har måske også noget med lakken at gøre? Nu ved jeg, at Essie lakker godt kan være lidt tynde og flydende, måske hvis du prøver med en lidt tykkere lak? Eller lige lade lakken småtørre i nogle få sekunder? Det må vel allesammen resultere i forskellige looks :D Iiiihh tænk lige på alle de undelige muligheder inden for dette simple design *nerd swoon*!!

   Slet
  3. Der skulle så stå "uendelige"

   Slet
  4. HAHA! man kunne lave 365 forskellige saran foil manier - 1 til hverdag med alle de muligheder. Men tror du kan have ret i at det er fordi Essie er mere flydende end andre lakker :)

   Slet
 2. Er det fordi du kun har duppet på noget af neglen at der kun er blå for oven?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du mener det nederste billede - så er det fordi jeg har brugt en glimmer med blå base på det øverste af neglen :)

   Slet